De Verdwaalde Ooievaar

De Verdwaalde Ooievaar biedt informatie en emotionele ondersteuning aan mensen met vruchtbaarheidsproblemen en hun omgeving. Het netwerk doet eveneens aan maatschappelijke sensibilisering rond fertiliteit. Centraal in de werking van De Verdwaalde Ooievaar staat de website www.deverdwaaldeooievaar.be

Het netwerk is er voor iedereen die met vruchtbaarheidsproblematiek begaan is. Het is een samenwerking tussen mensen die zelf een vruchtbaarheidsprobleem hebben (gehad) en zorgverleners die op een professionele wijze met fertiliteit bezig zijn. Dankzij deze brede basis kan de vereniging op een evenwichtige manier informatie verstrekken en opkomen voor de belangen van "de mens achter de kinderwens". Dit in al zijn aspecten : van medische behandeling over adoptie tot een leven zonder kinderen. De Verdwaalde Ooievaar werkt samen met, maar is onafhankelijk van ziekenhuizen, strekkingen, bedrijven of organisaties.

Meer info: www.deverdwaaldeooievaar.be

"Hoe sterk je kinderwens zal worden, weet je niet op voorhand."

Blijf op de Hoogte

Vind je deze website interessant en wil je graag op de hoogte gehouden worden van een mogelijk vervolg, laat dan hier je emailadres achter:

 
 
logo